|   BİTKİ |   KULLANMA AMACI VE DÖNEMİ |   KULLANMA DOZU (100LT SUYA) | 
					|   Çekirdeksiz Üzümler | Büyük normal sıklıkta ve iri taneli salkımlar elde etmek amacıyla birinci uygulama:  çiçek kapsüllerinin  %70i döküldüğü evrede |   120mL + 20mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
					| İkinci uygulama:  bundan 10-12  gün sonra tanelerin 3mL çapında saçma iriliğine ulaştığında | 
					|   Kurutmalık Üzümler |   Çiçek kapsüllerinin dökülmesinden 4-5 gün sonra yapılır | 30mL + 30mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					|           Narenciyelerde | Birinci çiçek döllenmesini teşvik için; özellikle satsuma ve klementin türü mandalinalarda çiçeklerin %75-80i açtığı devrede  hazırlanan solüsyon  çiçeklere püskürtülür. | 30mL + 20mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					| İkinci Haziran dökümü  önlemek  için Valenciye  Portakalları hariç diğer çeşitlerde  çiçek açımının tamamlanmasından 4-5 hafta sonra (döküm başlamadan bir ay önce) hazırlanan solüsyon çiçeklere püskürtülür |   120mL +20mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
					|   Üçüncü hasatın geciktirilmesi için a) Washington portakallarda meyvelerde ilk renk değişimi görülür görülmez hazırlanan solüsyon meyvelere püskürtülür b) Yataklık limonlarda: meyvelerde ilk renk değişimi görüldüğünde hazırlanan solüsyon meyvelerde püskürtülür böylece meyvelerin ağaç üzerinde 2-3 ay müddetle  kalmasını sağlar c) Greyfurtlarda ilk renk dönüşümü görüldüğünde hazırlana solüsyon meyvelere  püskürtülür |   60mL + 20mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					| 90mL + 20mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					|   Armut | Meyve tutumu az olan armut çeşitlerinde çiçeklerin %30u açtığında  verim artırma için ve çiçeklenme devresinde meydana gelebilecek don zararından korumak için donlardan en geç iki gün sonra hazırlanan solüsyon  ağaçlara püskürtülür |   90-150 mL + 90 mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					|   Kiraz Ve Vişne | Meyvelerde renk değişiminin başladığı dönemde  uygulanır. Bu uygulamalardan iri dayanıklı  ve düzgün meyve elde edilir | 90 mL + 50 mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
					|   Şeftali | Özellikle dixtred ve hale çeşitlerinde ağustosun ilk haftasında hazırlanan solüsyon  ağaçlara püskürtülür. Bu uygulama ağaçları donlardan koruyacağı  gibi meyve  seyreltme  işi de kendiliğinden halledilmiş olacaktır |   600-900mL + 50mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					|   Çilek | Mahsule yatmayı sağlamak ve iri meyve elde etmek için çiçeklenmeden 3-4 hafta önce hazırlanan solüsyon  püskürtülür. | 90-150 mL + 20mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					|   Enginar | Turfanda enginar yetiştirmek ve yüksek verim elde etmek için hazırlanan solüsyon  özellikle bitkilerin göbek kısmına püskürtülür. Normalden fazla gübre verilmeli ve zamanında sulamalıdır | 300 mL + 150 mL Yayıcı Yapıştırıcı | 
					|   Patates | Tohumluk olarak kullanılacak patatesler dikimden önce hazırlanan solüsyona  daldırılır. Böylece çimlenme hızlanır ve düzenli çıkış olur |   30-60 mL | 
					|   Marul | Göbek bağlamayı teşvik etmek için hasattan 7-15 gün önce uygulama yapılır. Soğuk hava şartlarında yüksek doz uygulanır. | 60-120 mL + 20 mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
				
					|   Biber | Verimi artırmak için çiçeklerin yarısı meyve  tuttuğunda hazırlanan solüsyon  ilk uygulama, 2-3 hafta sonra ikinci uygulama yapılır | 180 mL + 20 mL Yayıcı - Yapıştırıcı | 
					| Süs Bitkileri (Karanfil, Gül, Siklamen, Krizantem) |   Kesme çiçekçilikte uzun sap ve iri çiçek elde etmek için kullanılır. |   240-300 mL + 50mL Yayıcı-Yapıştırıcı |