|   BİTKİ                                    UYGULAMA  DÖNEMİ                    YAPRAKTAN UYGULAMA                TOPRAKTAN UYGULAMA (100LT SU)                                (DEKAR) | 
					|   Domates, Patlıcan, Biber | Fidelikte (2 uygulama) |   150-200 cc |   3-4 lt / da | 
					| Gelişme dönemi boyunca | 
					|   Kavun, Karpuz, Salatalık vb. (Kabakgiller) | Erken gelişme döneminde |     150-200 cc |     -4 lt / da | 
					| İlk sudan önce | 
					| Kol atımı başlangıcında | 
					| Meyve döneminde | 
					|   Kiraz, Şeftali, Elma, Armut, Kayısı, Erik, Nektarin vb. (Yaprağını döken ağaçlarda) | Budamadan hemen sonra |     200-250 cc |     4-5 lt / da | 
					| Gözler uyanırken | 
					| Çiçekten sonra veya ilk meyve oluşumunca | 
					| Meyve olgunlaşma döneminde | 
					| Meyve toplandıktan sonra | 
					|     Bağ | Budamadan hemen sonra |     200-250 cc |     4-5 lt / da | 
					| Gözler uyanırken | 
					| Çiçekten önce | 
					| Koruk döneminde | 
					| Hasattan sonra | 
					|   Zeytin | Budama ya da sonrası |   250-300 cc |   5-6 lt /da | 
					| Çiçekten önce | 
					|   Pamuk | 8-10 yapraklı iken (sadece bitki sıralarına) |   250-300 cc |   5-6 lt / da | 
					| Taraklanma öncesi  ve çiçeklenme dönemi | 
					| İlk koza dönemi | 
					|   Turunçgiller | Çiçek öncesi |     250-300 cc |     5-6 lt / da | 
					| Çiçek sonrası | 
					| Haziran döküm  öncesi | 
					| Hasattan hemen sonra | 
					| Lahana, Karnabahar, Brokoli, Brüksel  Lahanası, Kışlık Ürünler ve Marul |   Erken gelişme döneminde 15-20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır |   200-300 cc |   5-6 lt / da | 
					|   Çilek | Kış dönemi  sonunda |   150- 200 cc |   3-4 lt / da | 
					| Çiçeklenme öncesi ve sonrası | 
					| Hasat süresince 15 gün ara ile | 
					|   Süs Bitkileri | Gülde uyanma dönemi başında |   150- 200 cc |   4-5 lt / da | 
					| Tomurcuk fışkırması | 
					| Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile | 
					| Fidancılıkta | Gelişme dönemlerinde 2 uygulama | 200-250 cc | 2-3 lt / da |