|      BİTKİ                                         UYGULAMA  ŞEKLİ VE ZAMANI                  YAPRAKTAN           TOPRAKTAN                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            UYGULAMA            UYGULAMA                                                                                                                                      (100LT SU)              (100LT SU) | 
					|   Mandalina, Portakal, Limon, Greyfurt | 1.uygulama çiçeklenme döneminde, |   150 / 250gr |   1kg / da | 
					| 2.uygulama meyve tutumunda, | 
					| 3.uygulama hasattan gün önce yapılır. | 
					|   Şeftali, Kayısı, Fındık, Ceviz, Nar, Elma, Kiraz, Ayva, Erik, Vişne | 1.uygulama, Damlama sulama yöntemi ile pembe tomurcuk döneminde veya çiçekler %5-10 açtığında, | 1kg / da | 1kg / da | 
					| 2.uygulama meyve tutumunda, | 150 / 250gr | 1kg / da | 
					| 3. uygulama hasattan önce uygulanır. | 1kg / da | 1kg / da | 
					|   Üzüm, Zeytin | 1. uygulama çiçekten önce, |   150 / 250gr |   1kg / da | 
					| 2. uygulama çiçekten sonra, | 
					| 3.uygulama erken sonbaharda yapılır. | 
					|   Pamuk | 1. uygulama bitki boyu 10-15cm olunca, |   150 / 250gr |   1kg / da | 
					| 2. uygulama tarak oluşumunda | 
					| 3. uygulama ilk kozalar oluşmaya başlayınca uygulanır. | 
					|   Tütün | 1. uygulama bitki yastıkta iken, |   150 / 250gr |   1kg / da | 
					| 2.uygulama tarlaya şaşırtma yaptıktan sonra, 3.uygulama 15 gün sonra yapılır. | 
					|   Mısır, Ayçiçeği | 1. uygulama bitki boyu 10-15cm olunca, |   150 / 250gr |   1kg / da | 
					| 2. uygulama 15 gün sonra, | 
					| Buğday, Arpa, Çeltik, Çavdar | Kardeşlenme döneminde yabancı ot ilaçları ile birlikte tek uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da | 
					| Çilek | Çiçek döneminde ilk uygulama, 15 gün aralıklarla 2. uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da | 
					| Domates,  Hıyar, Biber, Dolma Biber, Patlıcan, Kabak ve Diğer Sebzeler | Fideler yastıkta iken bir teneke suya 50cc ilave edilir ve uygulanır. |   150 / 250gr |   1kg / da | 
					| 1. uygulama çiçeklenmeden önce yapılır ve hasat sonuna kadar 15 gün aralıklarla uygulamaya devam edilir. | 
					| Nohut, Mercimek, Bezelye, Bakla, Fasulye, Bamya, | Damla sulama yöntemi ile yapraklar oluştuktan sonra ilk uygulama ve 15 gün sonra 2. uygulama yapılır. | 1kg / da | 1kg / da | 
					| Şekerpancarı, Patates, Soğan, Sarımsak, Turp, Havuç, | Birinci çapada  ilk uygulama ve 15 gün sonra 2. uygulama yapılır. | 150 / 250gr | 1kg / da | 
					| Karpuz, Marul, Kıvırcık, Ispanak, Lahana, Karnabahar, Pırasa, Enginar, Kereviz |   1. uygulama yapraklar oluşmaya başlayınca, ardından 15 gün sonra 2. uygulama yapılır. |   150 / 250gr |   1kg / da |