AMINOSTAR
| İçeriği | % W/W |
| Toplam Organik Madde | % 80 |
| Organik Karbon | % 15 |
| Organik Azot | % 4 |
| Serbest Aminoasitler | % 30 |
| Maksimum Nem | % 20 |
| pH Aralığı | 3 - 5 |
| İçeriği | % W/W |
| Toplam Organik Madde | % 80 |
| Organik Karbon | % 15 |
| Organik Azot | % 4 |
| Serbest Aminoasitler | % 30 |
| Maksimum Nem | % 20 |
| pH Aralığı | 3 - 5 |
|
BİTKİ KULLANMA AMACI VE DÖNEMİ KULLANMA DOZU (100LT SUYA) | ||
|
Tarla Bitkileri, Buğday, Şeker Pancarı |
Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 5-6 uygulama |
40-50 g/da yapraktan |
|
Endüstri Bitkileri |
Yaprak döneminden itibaren çiçeklenme öncesinde 3-5 uygulama |
40-50 g/da yapraktan |
|
Meyveler (Kiraz, Kivi, Ceviz, Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Fıstık) |
Toplamda 5-6 uygulama | |
|
Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde, sürgün büyüme döneminde |
40-50 g/da yapraktan | |
|
Meyve oluşumunda |
50-60 g/da yapraktan | |
|
Çiçeklenme Sonrası meyvelerin büyümelerinin devam etme sürecinde |
50-60 g/da yapraktan | |
|
Sebzeler |
Toplamda 8-10 Uygulama |
|
|
3-5 Yapraklı Dönemde |
40-50 g/da yapraktan | |
|
3 hafta sonra çiçeklenme döneminde |
50-60 g/da yapraktan | |
|
Yem Bitkileri |
Toplamda 2-3 uygulama |
|
|
İlk çıkıştan ve her biçimden sonra |
40-60 g/da yapraktan | |
|
Süs Bitkileri |
Dikimde ve her 10 gün ara ile |
30-50 g/da yapraktan |
|
Seracılıkta |
İlk dikimde, dikimden 2 Hafta Sonra ve her iki haftada bir |
60g/100L su 200g/da damlama ile |