FULVICA LIQUID
| İçeriği | % W/W | 
| Toplam Organik Madde | % 10 | 
| Toplam (Humik + Fulvik) Asitler | % 15 | 
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 3 | 
| pH | 10 - 12 | 
 
                                | İçeriği | % W/W | 
| Toplam Organik Madde | % 10 | 
| Toplam (Humik + Fulvik) Asitler | % 15 | 
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 3 | 
| pH | 10 - 12 | 
 
                                | 
 ÜRÜN ÇEŞİDİ UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN (100 LT SU) TOPRAKTAN (DEKAR) | |||
| 
 Domates, Biber, Patlıcan | Dikimden 10-15 gün sonra başlayacak 15 gün aralıklar ile hasat sonuna kadar, | 
 200-250 cc | 
 250-400 cc | 
| 
 Hıyar, Kavun, Karpuz | Meyve tutumundan önce ve 15 gün ara ile hasat dönemine kadar | 
 200-250 cc | 
 250-400 cc | 
| 
 Sebzeler(tohumdan) | Çiçek öncesi çiçekten 20 gün sonra ve 20 gün aralıklarla, | 
 200-300 cc | 
 250-400 cc | 
| 
 Narenciye | Çiçek öncesi ve çiçekten sonra 20 gün sonra 20-30 gün ara ile, | 
 200-300 cc | 
 250-400 cc | 
| Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Şeftali, Ayva, Kayısı | Çiçeklenme sırasında çiçekten 20 gün sonra ve 20-30 gün aralıklarla, | 
 200-300 cc | 
 250-400 cc | 
| Tahıllar (mısır, buğday, arpa vb.) | Ekim öncesi tarla hazırlığında kardeşlenme öncesi herbisitle karıştırılarak, | 
 400-500 cc | 
 250-400 cc | 
| 
 Şeker pancarı, Patates ve yumrulu bitkilerde | Ekim öncesi tarla hazırlığında ve sulama suyuna karıştırılarak veya ilaçlama ile bitki 2-3 yaprak olduğu zaman 15 gün ara ile, | 
 200-300 cc | 
 300-500 cc | 
| 
 Üzüm Bağı | Sürgünler 10-15 cm olunca çiçeklenme öncesi dene tutumu ve gelişiminde, | 
 200-300 cc | 
 250-400 cc | 
| 
 Yeşil Alanlar | Tohum ekiminden önce toprak hazırlığında çim alanların bakımından kışa girerken uygulanır. | 
 200-300 cc | 
 300-500 cc |