KİMYEVİ GÜBRE /LENA UP 6-19-0


LENA UP 6-19-0

İçeriği

%W/W

Toplam Azot (N)

% 6

Amonyum Azotu (N)

% 3

Nitrat Azotu (N)

% 3

Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)

% 19

 

BİTKİ                                                                           UYGULAMA  DÖNEMİ                           YAPRAKTAN                   TOPRAKTAN

                                                                                                                                                                  (100 LT SUYA)                      (1 DA)

 

Domates,  Biber, Hıyar, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Enginar, Patates, Havuç, Çilek, Marul

 

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

 

150-200cc

 

250 – 300 cc / 100lt su

 

Meyve Ağaçlarında

 

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

 

200cc

 

2,5 lt

 

Açık Alan Sebzeciliği

 

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

 

150 - 200 cc

 

2,5 lt

 

Bağ, Muz

 

Vejetasyon süresince 4-5 uygulama

 

200 cc

 

200 – 300 cc / 100lt su