|   ÜRÜN ÇEŞİDİ                                  UYGULAMA DÖNEMİ                               YAPRAKTAN              TOPRAKTAN UYGULAMA (DEKAR) | 
					| Domates, Patlıcan, Biber | Fidelikte (2 uygulama) | 150-200 mL | 3-4 L | 
					| Kavun, Karpuz, Salatalık v.b (Kabakgiller) | Erken gelişme döneminde İlk sudan önce Kol atımı başlangıcında Meyve döneminde |   150-200 mL |   3-4 L | 
					|   Kiraz, Şeftali, Elma, Armut, Kayısı, Erik, Nektarin v.b Yaprağını döken ağaçlarda | Budamadan hemen sonra Gözler uyanırken Çiçekten sonra veya ilk meyve oluşumunca Meyve olgunlaşma döneminde Meyve toplandıktan sonra |     200-250 mL |     4-5 L | 
					|   Bağ | Budamadan hemen sonra Gözler uyanırken Çiçekten önce Koruk döneminde Hasattan sonra |   200-250 mL |   4-5 L | 
					|   Zeytin | Budama ya da sonrası Çiçekten önce Yaz sürgününde |   250-300 mL |   5-6 L | 
					|   Pamuk | 8-10 yapraklı iken (sadece bitki sıralarına) Taraklanma öncesi  ve çiçeklenme dönemi İlk koza dönemi |   250-300 mL |   5-6 L | 
					|     Turunçgiller | Çiçek öncesi Çiçek sonrası Haziran döküm  öncesi Hasattan hemen sonra |     250-300 mL |     5-6 L | 
					| Lahana, Karnabahar, Brokoli, Brüksel Lahanası, Kışlık Ürünler ve Marul |   Erken gelişme döneminde 15-20 gün sonra (2-3 uygulama yapılır) |   200-300 mL |   5-6 L | 
					|   Çilek | Kış dönemi  sonunda Çiçeklenme öncesi ve sonrası Hasat süresince 15 gün ara ile |   150- 200 mL |   3-4 L | 
					|   Süs Bitkileri | Gülde uyanma dönemi başında Tomurcuk fışkırması Gelişme dönemi boyunca 20 gün ara ile |   150-200 mL |   4-5 L | 
					| Fidancılıkta | Gelişme dönemlerinde 2 uygulama | 200-250 mL | 2-3 L |