LIFE
| İçeriği | %W/W | 
| Toplam Azot (N) | % 15 | 
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 4 | 
 
                                | İçeriği | %W/W | 
| Toplam Azot (N) | % 15 | 
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 4 | 
 
                                | 
 BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ ÖNERİLEN DOZ | ||
| Narenciye | İlkbahar sürgünleri 2/3 oranında uzadığında üç hafta arayla yapraklara püskürtülür | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| kiraz-Şeftali-Kayısı-Erik | Bitki yaprak oluşumunu tamamladıktan sonra | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Hububat(Buğday-Arpa) | Sap uzama evresinde ilk,birinci boğum oluşumunda ikinci uygulama | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Elma-Armut | Çiçek açma döneminde ilk,taç yaprakları döküldükten sonra ikinci uygulama | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Lahana, Ispanak | 5. yaprak açmadan önce uygulanır | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Mısır, Pamuk | 5-7 yaprak öncesi ilk,15 gün sonra ikinci uygulama | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Patates-Soğan-Havuç | Çiçeklenme öncesi | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| 
 Bağ | Tam çiçeklenmeden iki hafta önce ilk,çiçeklenme ile meyve oluşumu arasında ikinci uygulama | 
 150 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Domates-Biber- Salatalık-Kabak | 
 Erken dönemde ve noksanlık durumunda | 
 200 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Çilek | Erken dönemde ve noksanlık durumunda | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Fındık | Sürgün zamanı ve eksiklik durumunda | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Antep Fıstığı | Meyve oluşumundan 1 ay önce 10-15 gün arayla 2 kez | 150 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Soya | Çiçeklenme öncesi | 200 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Zeytin | Çiçeklenme öncesi | 250 cc/dekar veya 100 litre su ile | 
| Kivi | Erken dönemde | 100 cc/dekar veya 100 litre su ile |