BLOSSOM
| İçeriği | %W/W | 
| Toplam Azot (N) | % 5 | 
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 15 | 
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 5 | 
 
                                | İçeriği | %W/W | 
| Toplam Azot (N) | % 5 | 
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | % 15 | 
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | % 5 | 
 
                                | 
 ÜRÜN KULLANIM DÖNEMİ SULAMA SUYU İLE KULLANIM DOZU YAPRAKTAN KULLANIM DOZU (100L SUDA) | |||
| Açık Tarla Sebzeleri, Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Fasulye, Kavun Vb. | 
 Şaşırtmadan itibaren, gelişme dönemi boyunca 10 gün ara ile | 
 2-2,5 L/da | 
 125-175 cc | 
| 
 Sera Ve Örtü Altı Sebzeleri | Şaşırtmadan itibaren, gelişme dönemi boyunca | 
 2-2,5 L/da | 
 125-175 cc | 
| 
 Meyve Ağaçları | Vegetatif gelişme dönemi boyunca 1-2 hafta ara ile | 
 2-2,5 L/da | 
 150-200 cc | 
| Bağlar | Aktif gelişme döneminde | 2-3 L/da | 150-200cc | 
| Zeytin | Çiçeklenme öncesi ve meyve tutumu sonrası | 2-3 L/da | 150-200cc | 
| 
 Narenciye | Bahar sürgün gelişimi boyunca 10 gün ara ile 2-3 uygulama | 
 2-3 L/da | 
 150-200cc | 
| Fındık | Aktif gelişme dönemi boyunca | 2-3 L/da | 150-200cc | 
| 
 Çilek | Şaşırtmadan itibaren, Vegetatif gelişme dönemi boyunca 2-3 uygulama | 
 2-3 L/da | 
 150-175cc | 
| Şekerpancarı, Patates, Havuç | Vegetatif gelişme dönemi boyunca | 2-2,5 L/da | 150-200 cc | 
| 
 Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır, Pamuk | 
 Aktif gelişme dönemi boyunca | 
 2-3 L/da | 
 150-200cc |