|   BİTKİLER                                                                        UYGULAMA ŞEKLİ                                                                   UYGULAMA DOZU | 
					| Elma,Armut,Kiraz,Narenciye  | Tomurcuk patlaması döneminde Hasat sonrasında, yaprak dökümünden önce | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					| Üzüm | Çiçeklenme öncesinde 10-14 gün arayla Hasat sonrasında, yaprak dökümünden önce  | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					| Zeytin | Tomurcuk 	patlamasıyla 	çiçeklenmenin 	başlangıcı arasındaki dönemde  | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					| Pamuk | Çıkıştan 21 – 28 gün sonra (örneğin 4-6 yaprak dönemde) İlk uygulamadan 10 – 14 gün sonra   | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					| Şeker Pancarı | 4-6 yaprak dönemde 10-14 gün sonra 1 ya da 2 kez uygulamayı tekrarlayın  | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					| Mısır | 4 ile 8 yapraklı dönemde | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					| Çilek | Yeşil tomurcuk döneminden çiçeklenme başlangıcının hemen öncesindeki döneme kadar Hasat sonrasında, yaprak yaşlanması öncesinde  | 100-200 g/dekar veya 100 litre su | 
					|   Hububat | 2 yapraklı dönemden birinci boğum oluşumuna kadar olan dönemde |   100-200 g/dekar veya 100 litre su |